Heerlijke verrassing

Wat een heerlijke verrassing aan het Marktplein in 's-Gravenzande is Spices & Flavours. Een restaurant wat je normaal alleen in de grote steden tegenkomt zit nu in het Westland. Kwalitatief zeer goede gerechten samen met een prettige bediening maakt dit een restaurant waar we graag terugkomen.

helemaal top

Wat wil je meer van een restaurant dan een hartelijke en enthousiaste ontvangst, een attente en aardige bediening en erg lekkere en gevarieerde gerechten? Wij hebben nu meerdere keren gedineerd bij Spices en we hebben gemerkt dat vooral de bediening sinds de start sterk is verbeterd. Het eten was vanaf het begin al erg goed. We kunnen Spices dus aanraden, maar gezien het feit dat je echt moet reserveren om zeker te zijn van een tafel is die aanbeveling eigenlijk niet nodig. Heel veel mensen hebben de weg naar deze Westlandse/Indiase parel namelijk zelf al gevonden en dat zegt genoeg.

Onwijs lekker

Wij hebben onwijs lekker gegeten bij dit restaurant. Wat ons betreft een hele mooie ontdekking. Alle gerechtjes die we geproefd hebben waren goed op smaak, perfect bereid en vers. Alles sloot qua smaak goed op elkaar aan en het is echt wat anders dan andere horeca in de regio. De curry's waren heerlijk, de verse naan's top en ook de bijgerechten erg lekker. Het personeel is erg gastvrij, aardig en kundig. Hier komen we zeker nog eens terug.

heerlijke smaaksensatie

Wat een heerlijke smaaksensatie. Spices&Flavours doet haar naam eer aan! De Indiase keuken was bij mij vrij onbekend, maar na een tip van vrienden zijn wij er gaan eten. In plaats van zelf een keuze te maken hebben wij ons laten verrassen met verschillende gerechten. De passie proef je in alle gangen. Heerlijk vlees uit de tandoor, nanbrood, frisse salade, curries.

De bediening is goed en vriendelijk en legt de menu's duidelijk uit en is attent. Kortom, een aanrader

heerlijk gegeten

We hebben hier heerlijk gegeten. Mooie gerechten met fijne smaken. Gekozen uit een overzichtelijke kaart. Hartelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

Heeerlijk gegeten!

Heerlijk gegeten met erg attente bediening die de tijd voor je wil nemen, ze nemen je mee in de Indiase keuken. Met verschillende curries is het heerlijk shared dining! Weet je niet wat te kiezen? Laat de eigenaar voor je beslissen. Top

Een heerlijke verrassing

Wat een heerlijke verrassing aan het Marktplein in ‘s-Gravenzande is Spices and Flavours. Een restaurant wat je normaal gesproken alleen in de grote steden tegenkomt zit nu in het Westland. Kwalitatief zeer goede gerechten samen met een prettige bediening maakt dit een restaurant waar we graag terugkomen.

We kunnen Spices aanraden

Wat wil je meer van een restaurant dan een hartelijke en enthousiaste ontvangst, een attente en aardige bediening en erg lekkere en gevarieerde gerechten? Het eten was vanaf het begin al erg goed. We kunnen Spices dus aanraden!

Echt geweldig!

Wij hebben onwijs lekker gegeten bij dit restaurant. Wat ons betreft een hele mooie ontdekking. Alle gerechtjes die we geproefd hebben waren goed op smaak, perfect bereid, en vers. Alles sloot qua smaak goed op elkaar aan, en het is echt wat anders dan andere horeca in de regio. De curry's waren heerlijk, de verse naan's top, en ook de bijgerechten lekker. Het personeel is erg gastvrij, aardig en kundig. Hier komen we zeker nog eens terug.